Ana içeriğe atla

2019-2020 Yaz Dönemi Akademik Tatili Staj Başvuruları Hk.

2019-2020 Yaz Dönemi Akademik Tatili Staj Başvuruları, 2020-2021 Akademik Dönemi Güz Yarıyılında  ders seçimi yapacaklar için  sona ermiştir. Bundan sonraki süreçte staj başvuruları her dönem olduğu gibi aşağıda yer alan şekilde yapılacaktır.

 

1)      Tüm kredilerini tamamlamış olan öğrenciler (bitirme tezi dahil/hariç) elden veya E-posta ile yapılan staj başvuruları için gerekli olan evrakların yanında Usis Eğitim –Öğretim Planlarını eklemek suretiyle staj başvuru esaslarına uygun şekilde ve staj başlangıcından 14 gün önce olması kaydı ile staj başvurularını istedikleri zaman yapabilirler.

2)      Kredilerini tamamlamamış öğrencilerden 6. Dönemini tamamlamış olanlar ders seçimlerini tamamladıktan ve kendisine ait kesin ders programları belli olduktan sonra 2020-2021 Akademik Dönemi Güz Yarıyılın içinde içinde kalacak şekilde hafta en az 2 iş günü boş olması ve staj başlangıcından en az 14 gün önce başvuru evraklarını teslim etmesi şartı ile staj başvurularını yapacaklardır. Staj başvurusu için gerekli olan evrakların yanında öğrencinin kendisine ait Usis Ders Programını ekleyerek başvurularını yapmaları gerekmektedir.