Bölüm Başkanımızdan Yeni Öğrencilerimize Duyuru

Geleceğin Mekatronik Mühendisleri, Bölümümüze Hoş Geldiniz!..

Bölümümüzde alacağınız “yaparak ve yaşayarak mühendislik eğitimi”nden umarım hepiniz çok zevk alacak ve kendinizi geleceğe hazırlayacaksınız.

Lisans öğrenimi mesleki ve kişisel gelişimde en önemli aşamadır, ama öğrenme ne burada başlar, ne de burada biter. Öğrenme, kendini geliştirme hayat boyu sürdürülmesi gereken olgulardır. O yüzden sizlere aktif birer öğrenci olmanızı ve üniversitenin sunduğu kaynakları sonuna kadar kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Bildiğiniz gibi kayıtlar internetten de yapılabiliyor veya isteyenler Beşiktaş'ta A-309 numaralı Bölüm Başkanlığımıza gelebiliyorlar.

Bölümümüzde görevli tüm öğretim üyesi, araştırma görevlisi ve teknik-idari personel arkadaşlarımızın merak ettiğiniz her konuda sizlere yardımcı oacaklardır.

Hayat boyu başarılı bir öğrenim ve kariyer dileği ile…

Prof.Dr. Haydar Livatyalı
Bölüm Başkanı