Bölümümüzün TÜBİTAK 2209A-B Başarısı

2019-2020 Akademik yılı dahilinde TÜBİTAK 2209A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ve 2209B Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programına başvuruları kabul edilen öğrencilerimizi ve danışmanlarını tebrik ederiz.

Tübitak 2209-A

1. Hamza Köse, "Mobil Haberleşme Kabiliyetli Mini Uçuş Kontrol Kartı Tasarımı ve Gerçeklenmesi".
  2. İsmail Bahadır Yıldırım, "STM32F4 Mikrodenetleyici İçin Bağımsız Haberleşme Kütüphanelerinin Yazılması".
  3. Said Burak Güzel, "Arttırılmış Menzilli Telemetri Haberleşme Ünitesi Gerçeklenmesi".

Danışman : Prof. Dr. Vasfi Emre Ömürlü

1. Umut Ünlü, Tarık Kuvat, M.Hayri Koç "Tepki Tekerleri İle Uydu Yönelim Kontrolü"

Danışman : Doç. Dr. Cenk Ulu

Tübitak 2209-B

1. Yakupcan Baldemir, Soner İyigün, Oruj Musayev "Mobil Arama Kurtarma Robotu Tasarımı".
  2. Fatih Sultan Fırıl, Bedirhan Tuncer, Seyit Gündoğan, Ali Kalkanlı "Makine Bağlantı Elemanlarını Ayıklama Sistemi Geliştirilmesi".

Danışman : Doç. Dr. Cenk Ulu

1. Cemil Yılmaz, Mustafa Uğur, Oğuzhan Yardımcı, Haluk Başı "Artificial Intelligence and Image Processing Based Feeding Assistance Robot".
  2. Özgür Ege Aydoğan, Fatih Karadeniz, Emin Abdullah Kazancı "Grounded Upper Limb Exoskeletal Rehabilitation Robot".

Danışman : Doç. Dr. Erhan Akdoğan

1. Hakan Güleş, Ceren Tarar, Abdurrahim Yılmaz "Incubator Compatible Holographic Imaging System".
  2. Gizem Karaduman, Yelit İzgi, M.Alpaslan Sipahi, Sare Ayça Ayhan "Depolarda Kullanılmak Üzere Drone İle Ürün Sayımı ve Lokalizasyon"

Danışman : Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÜVET

1. Hasan Temir, Huzeyfe Kılıç, Mahmut Sami Gebeş "Design of A UGV Platform And Autonomous Vision Based Landing Algorithm For Quadrotors".

Danışman : Dr. Öğr. Üyesi M. Selçuk Arslan

1. Umut Celal Özvar, Burak Yılmaz Mart, Furkan Bekeç, Cem Evran "Endüstriyel Uygulamalar İçin Kolaboratif Robot".
  2. Eren Aydoğan, Alican Erdoğan "PLC Kontrollü Çift Ters Sarkaç Deney Düzeneği Tasarımı ve Geliştirilmesi".
  3. Eda Öner, Barış Bilen "PLC Kontrollü Rezonans-Titreşim Deney Düzeneği Tasarımı ve Geliştirilmesi".

Danışman : Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Kırllı