Lisansüstü Giriş Sınavları Hakkında

Değerli adaylar,

Önceki duyuruda da belirtildiği üzere lisansüstü sınavları 2 Şubat 2021 (Yarın) gerçekleştirilecektir.

Doktora Programlarına başvuran adaylarımız için sözlü mülakat linki başvuru esnasında kullandıkları mail adreslerine yarına kadar yollanacaktır.

Yüksek Lisans Programları'na başvuran adaylarımız için yazılı sınav linki bu akşam sistemde görünür olacaktır. Sınav Modülü'nün nasıl kullanılacağına dair bilgiler ekteki dokümanda yer almaktadır.

Kullanıcı bilgisi ve şifre konusundaki duyuru da aşağıda paylaşılmıştır :

"Yazılı sınava girecek olan öğrencilerin kullanıcı bilgileri ve şifreleri, lisansüstü başvuru tarihinin (1 Şubat 2021 Saat:13.00) bitiminden sonra (başvuru yapan adaylar online.yildiz.edu.tr sistemine UZEM birimi tarafından tanımlanacak)  o günün akşamında ilgili öğrencilere e-posta ile gönderilecektir."

Soruları olan adaylarımız önceki duyuruda paylaşılan Google Group'u kullanabilirler.

Tüm adaylarımıza başarılar dileriz.