Staj Faaliyetleri

COVID-19 salgını nedeniyle YÖK tarafından alınan tedbirler kapsamında Fakülte Yönetimi tarafından staj çalışmaları ile ilgili olarak alınan kararlar aşağıda yer almaktadır:

1. 17 Mart 2020 tarihinde Dekanlık ve Bölümlerin internet sayfalarında ilan edilen “stajlar hakkında” duyurusundaki ekli listede yer alan öğrencilerin stajlarına ara verilmişti.

1. 16 Mart 2020 tarihi itibarıyla stajı devam eden ve stajına ara verilen öğrenciler, sürecin netleşmesinden sonra staj bürosuna yapacakları staj başvurusu ile stajlarına, aynı işletmede olması şartı ile kaldıkları yerden, staj süresinin tamamlanması için gerekli olan eksik gün sayısı kadar SGK işlemleri yapılarak devam edebileceklerdir.

1. Staj başlangıç tarihi 16 Mart 2020 ve sonrası olan öğrencilerin staj başvuruları tümüyle iptal edilmiştir. Bu öğrencilerin süreç belli olduğunda tekrar staj başvurusunu yapmaları gerekmektedir.

1. Alınan tedbirlerin süresinin belirsizliğinden dolayı, ikinci bir duyuruya kadar yeni staj başvurusu alınmayacaktır.

1. Stajları 15 Mart 2020 tarihinden önce biten  öğrencilerin staj defterleri ikinci bir duyuruya kadar elden veya kargo yolu ile kesinlikle teslim alınmayacaktır. Staj defteri teslim süresi, bu süreç içerisinde aşılsa dahi yapılacak duyurudan sonra defter teslimleri kabul edilecektir.

1. Üniversite yönetimimizin gelişmelere bağlı olarak öğrencilerimizi ilgilendiren konular duyurulacaktır. Bu kapsamda stajlar konusundaki gelişmeler de öğrencilerimize duyurulacaktır.