Yaz Okulu Başvuru ve Kayıt İşlemleriTüm Duyurular
TEM

Değerli öğrencilerimiz,

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okuluna ilişkin Yaz Okulu Takvimi, Ders Kayıt İşlemleri Yönergesi ve Formlar ekte sunulmuştur.

NOT - 1: Fakülte Yönetim Kurulu Kararı ile Eğitim Planındaki ders yüküne saydırmak üzere Farklı Bölümlerde ders almak isteyen öğrencilerimizin 21 Temmuz 2020  Salı günü saat 13:00'e kadar EK-1 deki Ders Alma Formunu doldurarak  mkt@yildiz.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

NOT – 2: Fakülte Yönetim Kurulu Kararı ile Eğitim Planındaki ders yüküne saydırmak üzere Farklı Yükseköğretim Kurumunda ders almak isteyen öğrencilerimizin 24 Temmuz 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar dersin öğretim üyesine onaylatılmış “Ders İçeriği” ve “ EK- 1’deki Ders Alma Formu”nu doldurarak mkt@yildiz.edu.tr adresine göndermeleri  gerekmektedir.

NOT  - 3: Farklı Bölümde veya Farklı Yükseköğretim Kurumunda ders alacak öğrencilerimize dersin önkoşul şartını sağlamaları durumunda izin verilecektir.

NOT  - 4: Yaz Okulunda öncelikle YTÜde açılan derslerden almak esastır. Başka kurumdan ders almaya belirli bir mazeret (ders çakışması gibi) bulunduğu durumlarda izin verilecektir.

EK - 1 YTU Öğrencilerinin Yaz Okulunda Diğer Yükseköğretim Kurumlarından Ders Alabilmelerine İlişkin Form

EK - 2 Para İade ve Ekle - Sil Formu

Yaz Okulu Takvimi ve  Ders Kayıt İşlemleri Yönergesi