Başakşehir Living Lab İnovasyon Yarışması

Bu yıl 10.’su  düzenlenen İnovasyon Yarışması 10 Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Living Lab tarafından düzenlenmektedir.

Ortaokul, lise, yüksekokul, lisans ve lisansüstü öğrencileri, öğretmenler (orta eğitim öğretmenleri) ve akademisyenler (araştırma görevlileri, öğretim görevlileri, öğretim üyeleri) arasında yenilikçi projeler  üreten girişimcileri desteklemek ve teşvik etmektir.

Katma değeri yüksek, çözüm odaklı, özgün tasarımlı ve yenilikçi projelerin hayata geçirilmesi amacıyla desteklenmesidir.

Ortaokul, lise, yüksekokul, ön lisans, lisans ve yüksek lisans öğrencileri, öğretmenler (ilk ve orta öğretim öğretmenleri) ve akademisyenlerin (araştırma görevlileri, öğretim görevlileri, öğretim üyeleri) katılımına açıktır.

• Ortaokul Kategorisi: ( 5.- 8. Sınıflar)
  • Lise Kategorisi: (9. – 12. Sınıflar)
  • Üniversite ve Yüksekokul Kategorisi,
  • Akademisyen / Öğretmen Kategorisi,

Detaylı bilgi için lütfen tıklayınız.