Bayram tatilinde staj başvurusu yapacak olan öğrencilerin dikkatine.

Bayram tatilinde staj başvurusu yapacak öğrencilerin dikkatine.

1. 04.07.2022-08.07.2022 tarihleri ve bu tarihler arasında staj başvurusu yapacak olan öğrenciler staj başlangıcından 14 gün önce ve istenilen formata belgelerini teslim etmeleri durumunda staj başvuruları kabul edilecektir.

1. Resmi tatil olan 09.07.2022-17.07.2022 tarihleri ve bu tarihler arasında staj başvurusu yapacak olan öğrenciler istenilen formata belgelerini teslim etmeleri durumunda en erken staj başlangıç tarihi 01.08.2022’dir.

1. Öğrenciler SGK İşe Giriş Bildirgelerini (SGK sigorta belgesini) staj başlangıcından 3 gün önce e-Devlet portalı üzerinden aşağıda yer alan görseldeki adımları uygulayarak temin etmeleri gerekmektedir. Bu görsel e-Devlet cep telefonu uygulaması üzerinden hazırlanmıştır.

E-DEVLET İŞE GİRİŞ GÖRÜNTÜLEME

1. Yukarıda yazan staj başvuru süreleri ve formatına uymayan staj başvuruları kabul edilmeyecektir.