BÇ - MKT4000 Sunumları Hakkında

Değerli Öğrenciler,

Cuma günü 09.30 da A-503 ve A-505 nolu dersliklerde  MKT4000 dersine kayıtlı öğrencilerin BÇ proje sunumları gerçekleşecektir.

Yapılacak sunumların içeriğinin nasıl olması gerektiği ile ilgili açıklamalar dersin grubunda mevcuttur.

Her sunumda, belirlen kriterlere azami derecede önem verilmesi gerekmektedir.

Sunumların değerlendirilmesinde bu kriterlerden faydalanılmaktadır.

Sunum süreleri, tek kişilik sunumlarda 10 dak. sunum + 5 dak soru-cevap, çok kişilik sunumlarda ise 12 dak. sunum + 5 dak soru-cevap olacaktır. Sunum sürelerinin esnek olmayacağı bilinmelidir.

Ekteki listede, hangi öğrencinin hangi sınıfta sunum yapacağı belirlenmiştir.
İsmi listede olmayanlar sunumlara alınmayacaktır.  Sunumlara Cuma sabahı 09.30'da başlayacak olup, ilk gelen ilk sunar prensibine dayalı bir sıralama yapılacaktır. Sunumlar, derslikteki mevcut bilgisayar üzerinden sunulacağından, her öğrenci, sunumu sınav salonunda görevli araştırma görevlisine e-posta ile göndermelidir.

Dersliklerde görevli araştırma görevlileri:

A-503: A. Kırlı
A-505: A. Yılmaz veya M. İşcan

Sunumlarınızı, Cuma sabahı 09.00'dan önce, sunumu gerçekleştirecek öğrencilerin ismi, danışman ismi ve proje adını içerir bir şekilde yollamanız gerekmektedir. Sunumlarda öğrencilerin kendi bilgisayarlarını kullanmalarına izin verilmeyecektir. Sunumlarınızın e-posta ile gönderilmesi ve standart bir powerpoint programı ile çalışması sizlerin sorumluluğundadır. Her halükarda sunumun çalıştığına emin olduğunuz kişisel bilgisayarlarınızı da yanınızda getiriniz.

Sunum süresine ve içeriğine azami dikkati göstermeniz ve vaktinde dersliklerde olmanız tavsiye edilmektedir.

Başarılar dileriz.

Ek: