Ders Ekle/Sil Dilekçeleri Hakkında

Ders Ekle Sil Dilekçeleri, 03.02.2020 Pazartesi günü başlayıp 04.02.2020 Salı günü mesai bitimine kadar alınacaktır. Dilekçe verecek öğrencilerimizin ekteki dilekçeyi (Bilgisayar Ortamında Doldurarak) ve gerekli evrakları eksiksiz tamamlayarak belirtilen tarihlerde Bölüm Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.

Programını ayarlamak veya kendine uygun program oluşturmak amacıyla verilen dilekçeler reddedilecektir. Sadece zorunlu hallerdeki dilekçeler kabul edilecektir.

Başka bölümlerden eşdeğer derslerden almak isteyen öğrencilerin BİR dönem içinde mezun olabilecek durumda olmaları zorunludur. Bu öğrenciler almak istedikleri dersleri veren Bölümlerden onaylı (Ders grubu belirtilmeli) ders içeriğini temin ederek Bölümümüzdeki eşdeğer dersi veren Öğretim Üyesinden denklik onayı almalıdır. Mazeret kısmına başka bölümden almak istediğiniz dersi bölümümüzde hangi dersin yerine almak istediğinizi kodları ile birlikte  yazınız.

Ders Ekle Sil Dilekçesi