Dilekçeyle Ders Ekleme Hk.

Değerli öğrencilerimiz,

• Ders çakışması nedeniyle USİS’te ders ekleyemeyen öğrencilerimizin 03.03.2021 Çarşamba günü mesai bitimine kadar ekte yer alan Çakışan Ders Ekleme Dilekçesi doldurup mkt@yildiz.edu.tr adresine e-mail atması gerekmektedir.

• Başka bölümlerden ders almak isteyen öğrencilerin BİR dönem içinde mezun olabilecek durumda olmaları zorunludur. Bu öğrenciler almak istedikleri ders için ekteki Farklı Bölümde Ders Alma Formunu doldurarak (Eğitim planlarını ve ders içeriği ekleyerek) 02.03.2021 Salı günü mesai bitimine kadar mkt@yildiz.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

• Ön Koşul şartını sağlayamamaları nedeniyle USİS’te ekleyemedikleri dersleri için Ders Ekle Sil Dilekçesi vermek isteyen 2017 ve daha eski girişli öğrencilerimizin 03.03.2020 Çarşamba günü mesai bitimine kadar mazeretli Ders Ekle-Sil Dilekçelerini  mkt@yildiz.edu.tr adresine göndermesi gerekmektedir.

• Azami öğrenim sürelerini 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı sonunda tamamlayacak lisans öğrencilerin ders seçimlerine ilişkin 16.02.2021 tarih Senato Kararı gereğince ders ekleme dilekçesi verecek öğrencilerimizin 04.03.2021 Perşembe günü mesai bitimine kadar mazeretli Ders Ekle-Sil Dilekçelerini  mkt@yildiz.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

16.02.2021 Tarihli Senato Kararı için tıklayınız.

EKLER

Çakışan Ders Ekleme Dilekçesi