KOOP Eğitim Modeli (İşletmede Mesleki Eğitim) Başvuruları

Değerli Öğrenciler,

YTÜ KOOP Modeli eğitimine dâhil olmak isteyen öğrencilerin aşağıda yer alan protokol yapılan işletmelere ait liste içinden tercihlerini yaparak 31.01.2023 tarihi saat 23:59’a kadar KOOP başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Başvuruların değerlendirilmesi ve yerleştirme, ağırlıklı not ortalaması ve tercih edilen işletme sıralamasına göre yapılacaktır.

Mekatronik Mühendisliği bölümü İşletmede Mesleki Eğitim süreci hakkında bilgiye bölümümüz web sitesinde yer alan KOOP sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Not: İlgili linklere sağlıklı erişim sağlayabilmek için lütfen .yildiz.edu uzantılı mail adreslerinizi kullanınız.

İşletme tercihleri için  ’Anlaşmalı İşletme Listesi tıklayınız’’ linki üzerinden anlaşmalı işletmelerin listesine ulaşabilirsiniz.

Aşağıda yer alan link üzerinden elektronik ortamda başvuru ve işletme tercihlerini yapabilirsiniz.

’Başvuru için tıklayınız’’

Aşağıda bulunan link üzerinden 2022-2023 Bahar Dönemi Makine Fakültesi KOOP Takvimine ulaşabilirsiniz.

“KOOP Takvimi  için tıklayınız

Not: Bölüm KOOP Komisyonu tarafından öğrencilerin yapmış oldukları başvurular değerlendirildikten sonra İşletme Yerleştirme Sonuçları  03.02.2023 tarihinde bölümümüz web sayfasından duyurulacaktır.