Lab -1 Dersini Alacak Öğrencilerimizin Dikkatine

Değerli öğrencilerimiz,

Oryantasyon nedeniyle ilk hafta ders olmayacaktır.  LAB I dersinin teorik kısmı uzaktan eğitim sistemiyle yürütülecektir. Dersin uygulamalı olan ikinci kısmının yüz yüze yürütülmesi planlanmaktadır. Derse ilişkin duyurularının takip edilmesi için Google Classroom'a üye olmanız gerekmektedir.

Not : Google Classroom linkini kullanarak üye olmak için Google hesabınızla giriş yapmanız gerekmektedir.

Classroom linki için tıklayınız.
Classroom kodu: dowhjjb

Attention to students Who Takes Lab 1;

Dear students,

There will be no lectures first week due to orientation. Theoretical parts of Lab1 will be online but applications are planned to be face to face. For further announcements students should sign up to Google classroom.

Note: To be able to sign up to Lab1 classroom you should use below classroom link or the classroom code, however you should be logged in to your Google account first.

Click  for Classroom link:
Classroom code: dowhjj