MST ve BÇ Poster (2. Vize) Sunumları

Değerli Öğrenciler,

MST, yani MKT4111 ve BÇ, yani MKT4000 dersine kayıtlı tüm öğrenciler önümüzdeki hafta Cuma günü (11.05.2018) 16.00’da, A Blok 5. katta gerçekleştirilecek olan 2. Vize – Poster Sunumlara katılmak ve poster sunumu yapmak zorundadır.

Hazırlanacak posterlerin nasıl olması gerektiği ile ilgili açıklamaları google grupta paylaşılan “Syllabus_MKT4111_MST” veya "Syllabus_MKT4000_BC" dosyasında bulabilirsiniz.

MST&BÇ  poster sunumlarınız aşağıdaki kritlerler üzerinden değerlendirilecektir;

1. Posterin çalışmanın içeriğini yansıtması

2. Posterin görsel olarak izleyicilerin dikkatini çekebilmesi

3. Öğrencinin konusuna hakim bir şekilde poster üzerinde sunum yapabilmesi, posterini sunduğu kişiler ile iletişimi

4. Öğrencinin yaptığı çalışmanın akademi ve sanayideki uygulama alanlarının / faydasının yeterli bir şekilde ifade edilmiş olması

5. Poster üzerindeki yazıların okunaklı olması

6. Poster üzerinde yer verilen görsel malzemenin yeterli olması

7. Çalışmanın sonucuna dair verilen çıktıların yeterli olması / anlamlı olması, grafik ve figürler ile desteklenmesi

8. Öğrencinin çalışmanın sonucu olarak üzerine koyacağı, ileriki çalışmalar hakkında sahip olduğu plan/program konusuna yer vermesi (future works)

Sunum  öncesi herbir ekibe/öğrenciye “Poster Sunumları Değerlendirme Formu” dağıtılacaktır. Herbir ekip/öğrenci bu formu kendi danışmanı hariç en az 3 juriye doldurtmalıdır. Her posterin en az 3 juri üyesi tarafından  değerlendirilmesine azami dikkat edilmelidir. Poster sunumları için belirlenen zamandan 15 dakika önce (15.45) A blok 5. kata gelip, posterinizi asıp, görevliler tarafından size teslim edilecek olan Poster Sunumları Değerlendirme Formunda ilgili yerleri doldurup sunuma hazır halde beklemeniz gerekmektedir. Lütfen posterlerinizi dikkatlice asıp sunumlar sonrası dikkatlice, geride kalıcı iz bırakmadan, kaldırınız.

ÖNEMLİ NOTLAR:

Dersi İngilizce gruptan alan arkadaşlar poster sunumlarını İngilizce hazırlamak zorundadır.

Tüm ekipler poster sunumlarını dijital ortamda bölüme teslim etmek zorundadır. Bu konuyla ilgili ileri bir tarihte detaylı açıklama yapılacaktır.

Her ne kadar sunumlar 16.00-17.30 arasında gerçekleşecek olsa da öğretim üyelerimizin birçoğu servis kullandığı için poster sunumlarının ilk 45 dakikası içerisinde yerinizi alıp sunuma hazır olmanız önem arz etmektedir. Geç kalan öğrenci/ekiplerin yeter sayı olan 3 juri üyesine sunum yapma ve değerlendirme formunu doldurtması zor olacağından lütfen geç kalmayınız.