Staj Mülakatları Hakkında Önemli Duyuru

Değerli öğrencilerimiz,

13 Mart 2020 tarihli duyuruda ilan edilen listede yer alan ve bahar döneminde gerçekleştirilen staj mülakatlarında pandemi sebebiyle mülakat eksikleri bulunan öğrencilerimiz, staj mülakatlarını ilgili  öğretim görevlisi ile iletişime geçerek  31 Temmuz 2020 tarihine kadar  tamamlaması gerekmektedir.  Staj mülakatları yüzyüze ya da çevrimiçi olarak gerçekleştirilebilecek olup eksik staj defterlerinin ve atölye stajı mülakatı için üretilen parçanın bölüme ulaştırılması zorunludur. Defter düzeltmesi istenilen ve defteri eksik olan öğrencilerin staj defterlerini, atölye stajı mülakatı olan öğrencilerin de buna ek olarak üretilen parçayı posta yoluyla bölüm başkanlığına iletmesi gerekmektedir.

Not : Staj mülakatı işlemlerini de düşünerek defterlerinizi geç bir tarihte göndermemeniz gerekmektedir. Atölye stajı mülakatlarında defter ile birlikte üretilen parçanın da posta ile gönderilmesi gerekmektedir.