İntibak İşlemleri

Değerli Öğrenciler,

İntibak işlemleri her bir öğrencinin durumu ayrı ayrı incelenerek tamamlanmıştır ve yildiz.edu.tr uzantılı e-posta adreslerinize bilgilendirme e-postaları gönderilmiştir. Eğer yildiz.edu.tr uzantılı e-posta adresiniz aktif değilse lütfen bilgi işlem daire başkanlığının sayfasından ya da aşağıdaki adresten hesabınızı aktif hale getiriniz:

İntibak işlemlerinizi aşağıdaki hususları dikkate alarak kontrol etmeniz gerekmektedir. Herhangi bir sorun tespit ettiyseniz, probleminize dair geri bildirim formunu 04/08/2018 saat 17:00'ye kadar  doldurmanız önemle rica olunurBu tarihten sonra ders programlarınız USIS'e yükleneceğinden değişiklik yapma imkânı olmayacaktır.

Geri bildirim formuna aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz:

İntibak İşlemlerini Kontrol Ederken Dikkate Alınması Gereken Hususlar,

1.    Mühendislik tamamlama, mezuniyeti için yalnızca stajları kalan, 2017-2018 Bahar döneminde hazırlığı geçemeyen öğrencilerimizin intibakları yapılmamıştır. Bu öğrencilerimiz, USİS'e geçiş yapıldıktan sonra Fakülte Yönetim Kurulu ile intibak edilecek ve başvuru işlemleri için duyuru daha sonra yapılacaktır.

2.    İşlemleri kontrol ederken her bir intibak işleminin size özel yapıldığını göz önüne alınız ve durumunuzu lütfen diğer öğrencilerle değil, eski transkriptiniz ile karşılaştırınız. İntibak işlemi program tarafından yapıldığı için hatalı bir işlem olmadığı sürece ders değişikliği istemeyiniz.

3.  Yeni planda, alınması gereken toplam kredi ve toplam ders sayısı artmıştır. Bu sebeple inceleme yaparken kalan ders sayınızı değil, kalan yarıyılınız ve kalan kredinizi kontrol ediniz.

4.   AGNO yükseltme işlemi, üniversitemiz senato kararı ile, öncelikle kalınan derslerin yükseltilmesi koşuluyla bilgisayar programı tarafından otomatik olarak düzeltilmektedir. Bu konu yalnızca bölümümüzde değil, tüm üniversitede aynı şekilde uygulanmaktadır.